سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لپ تاپ استوک عمده

لپ تاپ استوک عمده

دستگاهی که از طریق فرایند سیکل جذبی و تراکمی، گرما را از آب می گیرد و شرایط خنک شدن آب را فراهم می‌ کند چیلر نام دارد. مایع درون دستگاه می تواند به وسیله مبدل حرارتی به هر یک از تجهیزات خنک کننده منتقل گردد. از این دستگاه به صورت گسترده جهت تهویه سازی هوای مطبوع، در بسیاری از پروژه های صنعتی، مسکونی، تفریحی، فرهنگی و غیره استفاده می کنند. برای اینکه بدانیم نحوه کار چیلر چگونه است، در ابتدا نیاز است با عملکرد و انواع چیلر آشنا شویم. برای نوشتن مقاله "نحوه کار چیلر چگونه است؟" از آرتانسیم گروه تولیدی داکت اسپلیت، فن کویل و چیلر کمک گرفته ایم.

ما در این مقاله خلاصه ای از تعریف چیلر را آورده ایم. برای اطلاع کامل پیشنهاد می کنیم مقاله چیلر چیست از سری مقاله های آرتانسیم گروه تولیدی انواع داکت اسپلیت و چیلر مطالعه کنید.

سرمایشی که در این دستگاه تولید می شود را برای خنک کردن تجهیزات صنعتی، دستگاه ها و همچنین سرمایش های فرایندی مورد استفاده قرار می دهند. این دستگاه از نظر سیکل عملکرد و ساختار دارای مدل های متفاوت زیادی است. موارد و همچنین عوامل متفاوتی روی انتخاب یکی از آنها نقش تعیین کننده دارد. کارکرد چیلر طبق سیکل کاربردی که جذبی و تراکمی می باشد با یکدیگر متفاوت است.

کاربرد چیلر چیست ؟

 با استفاده از این دستگاه جذب گرما از آب و انتقال آب به تجهیزات تهویه مطبوع و همچنین دستگاه های صنعتی سرمای لازم ایجاد می گردد. در سیکل تراکمی باید بدانید که تولید سرمایش بر اساس استاندارد مربوط به تبخیر و همچنین تراکم مبرد انجام می ‌گردد که این فرآیند بر اساس دریافت گرما انجام می ‌شود و سرمایش تولید می‌ گردد.

عملکرد چیلر

در سیکل جذبی باید بدانید که تولید سرمایش طبق ایجاد نمودن خلاء و همچنین کاهش پیدا کردن دمای تبخیر برای جذب بخار استفاده می گردد. بر اساس تنوع این دستگاه جهت انتخاب نوع مناسب آن باید موارد متفاوتی را در نظر بگیرید. اقلیم و همچنین شرایط محیطی که می خواهید دستگاه را در آن محیط نصب کنید، یکی از مهم ترین نکاتی است که زمان انتخاب نوع چیلر باید به آن توجه داشته باشید.

ظرفیت چیلر

ظرفیت برودتی دستگاه، هزینه تعمیر و نگهداری از دستگاه، بودجه اولیه برای خرید دستگاه، کاربری دستگاه، در دسترس بودن قطعات یدکی و تعمیر کار برای دستگاه از جمله مواردی است که زمان انتخاب نوع دستگاه اهمیت زیادی دارد . باید به خوبی وجود مولد گرمایی محدودیت فضا جهت نصب، دمای عملکردی دستگاه و غیره را بررسی کنید و سپس یکی از انواع دستگاه را خریداری نمایید.

پیشنهاد می کنیم قبل از مطالعه بخش انواع چیلر مقاله هواساز چیست را از سری مقاله های آرتانسیم تولید کننده انواع داکت اسپلیت و چیلر مطالعه کنید.

انواع چیلر

 چیلر ها را از نظر سیکل عملکردی که دارند به دو دسته تقسیم بندی می کنند. یکی از آنها تراکمی می باشد و دیگری جذبی است.  هر یک از آنها با ویژگی‌ ها و مشخصات خاصی که دارند عبارت هستند از:

مدل تراکمی

 نمونه های تراکمی با استفاده کردن از انرژی الکتریکی سرمایش را تولید می‌ کنند. این نمونه دستگاه ها به صورت سیکل تبخیری و تراکمی عمل می ‌کنند. این دستگاه با سرد کردن آب درون اواپراتور و همچنین ارسال آن به فن کویل ها موجب خنک سازی می گردد. از نمونه دستگاه های تراکمی به صورت گسترده برای تهویه مطبوع ساختمان و همچنین خنک کاری بسیاری از تجهیزات صنعتی استفاده می‌ کنند. نمونه های تراکمی را در ظرفیت‌های دو الی 2 هزار تن تولید می ‌نمایند. مدلهای تراکمی را می توانید در هر یک از اقلیم ها و شرایط های متفاوت نصب کنید و به کار بگیرید.

مدل جذبی

مدل جذبی یکی دیگر از نمونه دستگاه‌ هایی می باشد که با استفاده از انرژی گرمایی می تواند سرمایش را تولید کند. به طور معمول چیلرهای جذبی در ظرفیت های سرمایشی که بسیار بالا هستند به کار گرفته می ‌شوند. منبع انرژی گرمایی برای این دستگاه‌ ها آب گرم، شعله مستقیم، بخار و مشعل می باشد. نمونه های جذبی با سرد کردن آب و همچنین ارسال آب به فن کویل ها سرما را به فضای مورد نظر انتقال می ‌دهند. از مدل‌ های جذبی در پروژه های تفریحی مسکونی اداری فرهنگی و غیره استفاده می کنند.

نوع انرژی چیلر جذبی

 انرژی اصلی که در نمونه های جذبی وجود دارد انرژی گرمایی است که به وسیله سوخت گازوئیل و گاز طبیعی به وجود می آید. نمونه های جذبی علاوه بر مصرف سوخت گازوئیل و همچنین سوخت گاز به انرژی برق جهت تولید سرما نیاز پیدا می کنند. به طور کلی باید به خوبی بدانید که در مدل های جذبی مصرف سوخت تا حدودی بالا است و مصرف برق به همین دلیل کاهش پیدا می ‌کند. شما نمی توانید از آنها در شهر هایی که رطوبت بالا دارند استفاده کنید.

مقایسه چیلرهای جذبی و تراکمی

هر یک از نمونه های جذبی و تراکمی دارای ویژگی های خاصی هستند. در مقایسه با یکدیگر باید بدانید که هر یک از آنها دارای مزیت ها و معایب خاصی می باشند. با توجه به شرایط مربوط به پروژه مد نظرتان جهت تولید سرمایش می توانید یکی از انواع نمونه های جذبی و تراکمی را مورد استفاده قرار دهید. می توانید جهت بررسی دقیق تر به مقاله بررسی و مقایسه چیلر جذبی و تراکمی مراجعه کنید.